Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header04.jpg

Nieuws

Vestiging Tilburg opent feestelijk haar deuren op 3 januari 2018

Op 3 januari om 13:00 uur opent de Tilburgse burgemeester Theo Weterings onze nieuwste vestiging van hart for her in Tilburg. Iedereen is van harte welkom om hierbij te zijn en de opening met ons te vieren op de Langendijk 81 in Tilburg.

Ben je op de opening verhinderd, dan zijn er ook Open Dagen, dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 januari van 10:00 - 14:00 uur staan de deuren open voor alle geïnteresseerden. Stel je vragen, bekijk de locatie of vraag een gratis proefles aan. Daarnaast krijgt iedereen die zich tijdens de Open Dagen of de Opening inschrijft een leuke atentie. Tot dan!

hart for her Westervoort heeft een nominatie te pakken

Al onze eigenaresses doen elke dag weer fantastisch werk. Wij zijn ook elke dag weer trots op hen allemaal. Soms valt dit fantastische werk anderen ook op. Zo is gisterenavond Janiek Kroon van hart for her Westervoort genomineerd voor onderneemster van het jaar 2017 in Westervoort. Wat fantastisch en ontzettend gefeliciteerd Janiek! hart for her Westervoort is nu ruim een jaar open en dan al deze nominatie op zak. Dat is echt heel gaaf. Wij gaan met je meeduimen Janiek en kijken uit naar de uitslag op 11 januari 2018. Al is genomineerd zijn op zich al een enorme prestatie waar we nu al volop van genieten, samen met jou. Heel veel succes maar vooral: heel veel plezier met dit alles. 

 

Wat zijn de voordelen van een intervaltraining?

Intervaltraining helpt al decennia lang professionele sporters om weer net op een hoger niveau te komen, maar het is zeker ook geschikt voor de niet-fanatiekelingen onder ons. Trainen in het circuit van hart for her is gebaseerd op zo’n intervaltraining. De voordelen op een rijtje:

Je kunt harder trainen en het kost minder tijd
Door intervaltraining is het mogelijk om in korte tijd op een heel intensief niveau te trainen. Van een halve minuut tot een paar minuten intensief met rust daartussen. Duursporters boeken met een uur intervaltraining per week dezelfde resultaten als collega's die vijf uur per week normaal trainen. Ook na je training in rust verbruikt je lichaam nog volop energie. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te sporten. 

Je krijgt meer spieren. O
m harder te werken, moet je lichaam nieuwe spiermassa aanspreken. Wanneer deze spieren eenmaal zijn getraind

Lees meer

3 nieuwe vestigingen geopend

hart for her opent weer 3 nieuwe vestigingen!!

Vaak, heel vaak hebben wij het genoegen kennis te maken met ontzettend leuke vrouwen. Vrouwen met pit & hartelijkheid. Vrouwen die lang over het hebben van een eigen bedrijf hebben gedroomd, maar het net niet durfden. En begrijpelijk. Het is nogal geen broodje kaas waar het over gaat. Maar deze dames doen het hoor !! Weer 3 topvrouwen bij ons team waar we al zo ontzettend trots op zijn. Jantien heeft haar vestiging op 1 april geopend in Leiderdorp waar nu al 40 vrouwen onder haar blije hoede trainen. Binnenkort volgt dan de vestiging in Tiel, van Rozemarijn. Ook al zo'n hartelijke topvrouw en snel daarna kan ook iedereen voor een fijne work-out terecht in Eerbeek, bij eigenaresse Mariëlle.

Lees meer

Valentijnsdag, gewoon lekker genieten

Wist je dat, … er in Amerika voor Valentijnsdag ongeveer 36 miljoen chocoladedozen worden verkocht? 36 miljoen dozen chocolade!! Wat is de eerste gedachte die dan bij mij op komt en hopelijk ook bij jou: ‘wouw, wat lekker !! En nee, we gaan niet meteen denken aan hoe we die er weer af moeten trainen. Eerst gewoon genieten. Van elke hap !! Niet van alle 36 miljoen happen natuurlijk, maar wel van een paar heerlijke hapjes. De boodschap is eigenlijk: geniet van het nu. Later is later. Nu is nu (‘nu is er chocolade’ …. is mijn favoriete zin).

Lees meer

Kleine en grote wonderen

Een onderzoek houden, dat hebben wij dus gewoon nog nooit gedaan. Wel een enquête voor leden, om te achterhalen of de openingstijden beter kunnen, of de ideeënbus. Dat soort dingen. Maar een onderzoek. Dat is gek genoeg nog nooit eerder bij ons opgekomen. En dat terwijl we al zoveel wonderen hebben zien gebeuren in de vestigingen. Door een beetje bewegen zien we vrouwen weer stralen, van hun pijntjes afraken, meer zelfvertrouwen krijgen, sterker worden. En dan de echte wonderen: in mijn eigen vestiging destijds, een vrouw waar ik veel bewondering voor had. Soms was ze er met haar bijdetijdse gezellige klets en altijd serieus aan het werk tussen al het jongere grut, elke dag. Inmiddels was ze 68 jaar oud en daar kwam de diagnose: borstkanker. Wat denk je?

Lees meer

Effecten van bewegen

Effecten van bewegen

Sporten en bewegen is op veel vlakken effectief. Het zorgt behalve voor een betere gezondheid ook voor meer zelfvertrouwen en een hoger salaris.

Lees meer

Lezing Verborgen Vrouwenleed in Almere

uitnodiging lezing Verborgen Vrouwenleed AlmereOp 6 oktober om 19.00 uur ben je van harte uitgenodigd voor de lezing “Verborgen Vrouwenleed”.  Vrijwel alle vrouwen in Nederland hebben in meer of mindere mate bekkenbodemklachten (vaak zonder dat ze het weten). Dr. Marijke Slieker-ten Hove geregistreerd bekkenfysiotherapeut en gepromoveerd op het voorkomen van bekkenbodemproblematiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, zal op herkenbare en soms humoristische wijze uitleg geven over het verhelpen of voorkomen van klachten. S.v.p aanmelden via: .