Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header01.jpg

Daar waar een deur sluit gaat een raam weer open.

Daar is hij weer, dat gezegde: 'daar waar een deur sluit, gaat een raam weer open'. Een heerlijk cliché dat gelukkig heel vaak waar is. Zo ook bij hart for her. De organisatie groeit en bloeit en ook gaat er soms een deur dicht. Letterlijk. Zo is onze net geopende vestiging in Tilburg alweer gesloten. De deur is dicht. Jammer, want het was ook een hele mooie deur. Maar soms zijn er omstandigheden dat iets niet lukt, en dat is ook ok. Soms lukken dingen gewoon niet omdat ze toch niet bij je blijken te passen. En als iets niet past, dan geeft dat een vervelend gevoel. Fijner voelt het als dingen passen, als er balans is. Het ondernemerschap is zoiets wat moet passen. Het is duidelijk iets anders dan werknemer zijn. Als blijkt dat zoiets toch niet bij je past, dan geeft je gevoel dat aan en is dat helder. Dan gaan we terug of juist verder op zoek naar wat wel past, wat wel in balans is. We geloven namelijk in de wereld een miljoen vrouwen sterker maken. Niet in ongelukkig iets uit moeten voeren wat niet lekker voelt, wat wrijft. Daarom is in goed overleg de vestiging weer gesloten en wensen wij Annelies dat zij iets vindt wat haar een fijn gevoel van rust en balans geeft. 

En dat raam dan? Ja, dat raam is inderdaad opengegaan. Een prachtige nieuwe vestiging in Oudenbosch. Judith maakt daar haar eigen plekje van en gaat er vol passie voor om vrouwen in Oudenbosch sterker te maken. Wij zijn heel blij met Judith in ons team en wensen haar veel voldoening in haar eigen vestiging. Op 5 mei is er een Open Dag, hou hiervoor de facebookpagina van de vestiging Oudenbosch in de gaten. 

Enne, mocht je nog iemand weten die de vestiging Tilburg alsnog over zou willen nemen, email gerust naar wendy@hartforher.nl voor meer informatie.

Judith de Kok-Pijlman gaat ervoor !! Gefeliciteerd Judith.