Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header01.jpg

Het Coronavirus houdt ons flink bezig!

- UPDATE van dit nieuwbericht -

Inmiddels is de situatie gewijzigd. Met pijn in ons hart volgen wij de (begrijpelijke) richtlijnen van het RIVM op en zijn alle vestigingen van hart for her tot nader order gesloten om mee te werken aan de landelijke pogingen om de gezondheid van iedereen zo goed mogelijk te kunnen bewaken. 

Wij zien iedereen graag in goede gezondheid snel weer terug. Tot die tijd wensen wij iedereen een goede gezondheid, mogelijk een goed herstel en wij zien jullie straks weer voor een mooie opening. Zorg goed voor jezelf en elkaar. 


 

Vrouwen sterker maken, dat is onze missie. Nu met het Coronavirus aan de hand, doen alle vestigingen dat met hart en ziel en nu zelfs in de hoogste versnelling. Allereerst door het helpen verhogen van de weerstand van alle vrouwenlijfen met de persoonlijke begeleiding in het circuit. Een gezond lijf is beter bestand tegen het virus én als je het dan toch te pakken krijgt, dan zal het herstel sneller gaan. Wij helpen je dus graag met je weerstand in de hoogste stand van paraatheid te brengen en voorlopig te houden. 

Naast die weerstand is het belangrijk om besmetting tegen te gaan, zodat het zorgsysteem beschikbaar kan blijven voor mensen die het nodig hebben. Wat kun je hierbij concreet van ons verwachten:

  • de hartengroet, wij begroeten elkaar en trainen zonder fysiek contact maar met de hartengroet 
  • was je handen bij binnenkomst en bij vertrek met de speciaal getroffen voorzieningen
  • kom in gewassen kleding met een gewassen handdoek, was ook direct na gebruik weer al je spullen
  • drink alleen uit je eigen glas. Voel je je prettiger bij je eigen bidon, ook dat mag. Glazen worden secuur gereinigd
  • het interieur wordt zorgvuldig gereinigd
  • in de club zijn nooit meer dan 20 vrouwen aanwezig, meestal zelfs minder

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Wat kun je zelf nog meer doen?

Zorg goed voor jezelf. Slaap voldoende, neem genoeg rust, vermijd stress en eet/drink gezond om je lijf zo goed mogelijk te helpen. Voor tips hierbij ook de nieuwsbrief van het Voedingscentrum - eerlijk over eten: nieuwsbrief Coronavirus en voeding

En belangrijk: voel je je niet lekker, ben je verkouden, met keelpijn of hoofdpijn, blijf dan lekker thuis en wees hartelijk voor jezelf en je prachtige lijf.