Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header04.jpg

Sportschool formule hart for her blij met besluit overheid

Vandaag heeft hart for her het volgende persbericht verzonden:

-PERSBERICHT-

Sportschool formule hart for her blij met besluit overheid    

De 38 vestigingen van de vrouwen sportscholen organisatie hebben begrip voor het besluit van de overheid om alle sportscholen tot nader order gesloten te houden.

‘Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Zowel in onze trainingsvorm als in de bestrijding van het Corona virus. Zolang er onduidelijkheid is over de verspreiding van het virus en het virus nog volop in de samenleving aanwezig is, willen wij geen enkel risico nemen. Bij twijfel niet oversteken. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM’, vertelt Wendy Damen mede-eigenaresse van de landelijke formule. 

Natuurlijk willen wij met onze onderneemsters zo snel als mogelijk weer open om onze leden te begeleiden in een gezonde levensstijl. Zij staan allemaal klaar om, pas als het echt verantwoord is, de clubs direct te heropenen’.

hart for her benadrukt dat het inderdaad zware financiële offers vraagt. Maar geld gaat nóóit voor veiligheid. Wat hart for her betreft is geld een gevolg, geen doel. Bovendien zijn wij overtuigd van de kracht van vrouwen, vertelt Wendy. Onze missie is niet voor niets: ‘samen maken wij de wereld een miljoen vrouwen sterker’. Zij kunnen moeilijke dingen. Wij gaan hier sterker uitkomen, veilig en samen met onze leden. Daar hebben wij alle vertrouwen in’.