Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header02.jpg

Eindelijk, we zijn weer open!

Na lang wachten en jullie erg te hebben gemist is er eindelijk zo ver! Onze deuren zijn weer open. We hebben ontzettend veel zin om jullie weer te ontvangen op onze clubs. We zijn benieuwd hoe het met je gaat! Uiteraard zijn alle voorbereidingen getroffen om te zorgen dat je veilig en verantwoord kunt sporten bij ons. 

Vanaf 19 mei kun je weer bij ons terecht op de manier zoals je gewend bent. Werkt jouw club met een online reserveringssysteem? Dan willen we je vragen om vooraf te reserveren. Werkt jouw club met een mandjes systeem? Dan kun je gewoon binnen komen. Zijn de mandjes op? Dan zijn alle plekken bezet en willen we je vragen om even te wachten, maar zoals je weet duurt dat nooit lang. 

We hebben er heel veel zin in om je weer te helpen om je gezonde levensstijl op te pakken. Heb je corona gehad en is je conditie hard achteruit gelopen of is je conditie terug gelopen door de lockdown en zie je er tegenop om weer aan de slag te gaan? Laat het ons weten, dan gaan we je helpen om rustig je basisconditie weer op te bouwen. We hebben hiervoor namelijk een speciaal corona-herstel programma ontwikkeld. Wil je meer weten over deze training? Stuur dan even een berichtje naar: info@hartforher.nl

We begrijpen dat je misschien nog wat vragen of zorgen hebt over de heropening. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hier. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten, we helpen je graag verder!

Graag tot snel op de club!