Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Etten-Leur

Bij hart for her Etten-Leur staan we voor je klaar, wat je beweegredenen ook zijn. 

De proefles is gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom!

Nieuwsgierig? Kom kennismaken en kijk of onze circuittraining bij je past. Met ons Kennismakings abonnement kun je 5 weken onbeperkt sporten voor €52,50. Je betaalt geen inschijfkosten en er zijn geen verplichtingen. 

Daarna kun je besluiten wat je vervolgstappen zijn.

Voor een fitte en gezonde leefstijl raden we onze circuittraining 2 á 3 x per week aan. 

Enthousiast? Kies dan het abonnement wat bij jou past. Er zijn 3 mogelijkheden:

Ons maand abonnement is het meest flexibele abonnement. Je betaalt €52,50 per maand en kunt maandelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Uiteraard sport je onbeperkt.

Het jaar abonnement onbeperkt is ideaal als je wel een stok achter de deur kunt gebruiken. Daarnaast is de maandelijkse prijs aantrekkelijk. Je betaalt €42,50 per maand en kunt onbeperkt sporten. Het eerste jaar blijf je bij ons, daarna kun je opzeggen met 1 maand opzegtermijn.

Voor de dames die graag willen sporten naast allerlei andere bezigheden hebben we een 1 x per week jaar abonnement. Je betaalt €32.50 per maand en de gemiste lessen kun je inhalen op een ander moment. Dit is een jaar abonnement wat betekent dat je het eerste jaar blijft en daarna kunt opzeggen met 1 maand opzegtermijn.

Voor deze abonnementen vragen we éénmalig inschrijfkosten van €30,- Mocht je, om wat voor reden dan ook, stoppen dan kun je altijd weer beginnen op een ander moment. De inschrijfkosten zijn immers voldaan, je kiest gewoon opnieuw een abonnement uit.

Wist je dat? We tegenwoordig ook bereikbaar zijn op onze hart for her mobiel? Je kunt ons een berichtje sturen via de whatt's app op 06-24835259. Voor persoonlijk contact kun je ons bellen op het nummer 076-5010575, mailen naar nienke@hartforher.nl via facebook.

vrolijke dame met hart for her logo

Extraatjes! Naast de 'normale' circuittraining verzinnen we regelmatig leuke activiteiten. Het staat je vrij om hier aan mee te doen. Het circuit blijft altijd de basis maar we vinden het ook leuk om af en toe een uitstapje te maken. Denk dan aan een stepcircuit met leuke stepoefeningen, dansoefeningen tijdens de workout of poweryoga oefeningen.

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en zoeken dan ook altijd naar alternatieven voor de lastige oefeningen of pasjes. En vind je het niets dan kun je altijd terugvallen op de basispassen, geen probleem.

Wil je jouw circuittraining uitbreiden dan hebben wij diverse hoepels voor je klaar staan. Hoepelen versterkt de buik -en rugspieren en zorgt voor een strakkere taille. Ook hebben we hipNthigh elastieken voor sterkere benen & billen. Er liggen diverse oefeningen voor je klaar mocht je dit uit willen proberen. Op de crosstrainer en fiets kun je aan de slag met diverse programma's om jouw conditie te verbeteren of jezelf uit te dagen. Onze circuittraining blijft atijd de basis en is een zeer effectieve manier om alle spieren te versterken en te werken aan een goede conditie en balans. Alle extra opties zijn aanvullend bedoeld op deze 30 minuten circuittraining.

Elke dag verzinnen we leuke extra oefeningen. Het gaat om oefeningen met of zonder materiaal die bedoeld zijn om de spieren versterken of de balans, conditie of de coördinatie verbeteren. Het is altijd jouw eigen keuze of je deze oefeningen meedoet. Dit gebeurt tijdens de circuittraining op een laagdrempelige manier. 

Leden vertellen over hart for her Etten-Leur:

Marijke 30 jaar: Wanneer je hart for her binnenloopt voel je je gelijk welkom. Het voelt als thuiskomen na een lange dag werken. Met alleen maar dames in de sportschool is het een gezellig warm nest. Maar vergis je niet! Als je eenmaal de start hebt gemaakt van de work-out dan staan de medewerksters van de sportschool klaar om het uiterste uit jezelf te halen. En dat allemaal in een korte tijd. Heel fijn want het neemt geen heel dagdeel in beslag. Ideaal voor de hardwerkende vrouw!

Anneke 69 jaar: Ontspanning en beweging, goede begeleiding en een leuk programma. Ik voel me een stuk fitter nu!

Ria 78 jaar: Ik heb op veel plaatsen aan sport gedaan, maar naar omstandigheden die te maken hebben met mijn gezondheid ben ik naar hart for her gegaan. Ik ben nu 78 jaar en het is hier heel gezellig. Ik maak lekker een praatje en het sporten zorgt voor een goed begin van mijn dag. Begin er aan want ik weet zeker dat het je goed gaat bevallen!

Nelleke 63 jaar: Het is gewoon heerlijk; je lichaam verdient dit. Ik voel me jaren jonger!

Carla 56 jaar: hart for her is voor mij een club waar je jezelf meteen welkom voelt. De medewerksters staan altijd voor je klaar. Ik heb meerdere keren fitness gedaan, maar door de gewichten werd dit te belastend voor mijn lichaam. Hier op de club werkt alles hydraulisch waardoor je zelf de weerstand kunt bepalen. Ik heb hierdoor veel minder last van de gewrichten.

Jannie 58 jaar: hart for her betekent voor mij een uurtje plezier, beweging en gezelligheid. Echt een momentje voor mezelf. Ik hoop het nog lang te kunnen doen!

Jet 63 jaar: Het sporten hier is helemaal top, er is enthousiaste, deskundige begeleiding. Het kopje thee daarna aan tafel is een feest van herkenning of het nou over je lichaam, kwaaltjes, kinderen, huishouden of iets anders gaat. Het is overal “hetzelfde”. Dat geeft veel kracht.

Adje 59 jaar: Een ochtend hart for her is “mijn” tijd: kwali-tijd! Door beperkingen (die ik vaak zelf niet zo ervaar) heb ik lange tijd niet gesport. Hier heb ik het weer opgepakt en door het enthousiasme en het meedenken van het team kan ik nu echt goed sporten. Ik voel me er heel goed bij en hoop nog lang te komen. Ook is het contact met andere sportievelingen erg fijn. Op zijn tijd een lach en een traan, alles is mogelijk. Chapeau! P.S Ik ben nu 59 en dacht ooit de 50 niet te halen!

Marleen 41 jaar: Als je mag zijn wie je bent dan voelt het alsof je wordt verwend. Als een warm bad, geurig en nat. Als een bos bloemen die in de lentezon terugkijkt. En weet dat het iemand heeft verblijd. Geluk en verdriet krijgen hun plekje hier. Je komt en je gaat met plezier. Hier ‘sparkel’ je in plaats van dat je zweet. Het is maar dat je het even weet. Wees welkom allemaal. Ook jij, want hier is iedereen gewoon en tegelijk heel speciaal.

Nathalie 41 jaar: Sporten bij hart for her voelt zo goed! Een half uur onder begeleiding van een paar enthousiaste en motiverende medewerksters geeft een hoop energie en voldoening. Er hangt een gemoedelijke & gezellige sfeer en mede daardoor ga je met plezier sporten!

Sonja 57 jaar: Een bonk gezelligheid hier bij hart for her. Sporten is hier erg leuk en de mensen die hier komen zijn erg leuk. Ik kom hier graag om te sporten én lekker te lachen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

locatie en contact

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

  • telefoon 076-5010575
  • mobiel 0624835259
contactpersoon:
Nienke Jansen-Pasveer

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 9:00 - 12:00 uur
dinsdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 20.30 uur
woensdag
van 9:00 - 12:00 uur
donderdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 20.30 uur
vrijdag
van 9:00 - 12:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten