Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Goirle

Het team van hart for her Goirle staat voor je klaar!

locatie en contact

Koningsschild 17
5051TT Goirle

  • telefoon 013-750.39.86
  • mobiel 06-12520151
contactpersoon:
Miriam van den Hout

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 9:00 - 11:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Goirle

Eerst uitproberen!

Eerst uitproberen!

 

Weet je nog niet heel zeker of de manier van trainen bij hart for her bij jou past, of je het wel leuk vindt? Dat snappen wij natuurlijk. Neem de tijd. We hebben speciaal voor jou een kennismakingsactie samengesteld. 5 weken onbeperkt proberen voor éénmalig 52,50 euro. Inclusief intake, exclusief verplichtingen naderhand. Wat houdt je nog tegen? Doen!

bij hart for her Goirle

...we hanteren géén inschrijfgeld! Er zijn al abonnementen vanaf 32,50 per maand.

Voor meer informatie kun je natuurlijk bellen naar: 06-12520151, of e-mail Miriam op miriam@hartforher.nl 

 

Wij trainen bekkenbodemproof

We trainen bij hart for her alle spiergroepen waaronder ook de bekkenbodemspier. Bij alle vormen van lichamelijke activiteit wordt er een beroep gedaan op de bekkenbodem. Het trainen van de bekkenbodemspier is voor iedereen belangrijk, ongeacht leeftijd en of u wel of geen problemen heeft. Voor meer informatie over de bekkenbodem kunt u terecht op www.bekkenbodem-eerst.nl.

 

Better Belly

hart for her biedt de Better Belly! Wilt u 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken? U traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij u beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijgt u een tailleband om, met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door. Wat mag u verwachten? Verlies van 1 tot 2 kledingmaten. Resultaat binnen 4 weken. Een huid die mooi en strakker is. Cellulitis kan verminderen. Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit. De prijs bedraagt € 37,50 voor leden en € 75,00 voor niet-leden (12 lessen).

 

Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 

Zwangerschapscursus en onbeperkt trainen

Wat bijzonder, je bent zwanger! De komende negen maanden zijn een speciale tijd. Een periode waarin er heel veel verandert. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat houdt de cursus in?

hart for her helpt je graag om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap. We bereiden je voor op de bevalling en we zijn er ook voor je om weer in vorm te komen ná de bevalling. Deze zwangerschapscursus is erop gericht je algehele conditie, je stabiliteit en de spierkracht te trainen. Door gerichte training voorkom je eventuele zwangerschapsklachten. Verder ontvang je praktische tips over de zwangerschap, voorlichting over de bevalling, ademhalings- en ontspanningsoefeningen; we geven inzicht in de verschillende fasen van de bevalling en we nemen de diverse perstechnieken door. Een actieve, educatieve en bovenal gezellige cursus.

Hoelang duurt de cursus en wat zijn de kosten?

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur. Er is tevens een partnerles inbegrepen, zodat jullie samen met vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Daarnaast mag je gedurende deze 2 maanden onbeperkt komen sporten. De cursus kost 165 euro. Wil je weten of de zorgverzekering de begeleiding bij hart for her vergoedt? Neem dan contact op met je verzekeraar voor meer informatie.

Wanneer kun je je opgeven voor deze cursus?

Aanmelden kan vanaf de 12e week van de zwangerschap; we starten vanaf de 20e week van de zwangerschap. Je kunt instappen wanneer jij eraan toe bent. 

Zwanger zijn is heel speciaal. Geniet daarom van iedere dag dat je nieuw leven bij je mag dragen. De negen maanden zijn voorbij voor je het weet! Dus ben je zwanger en wil je je graag goed voorbereiden op de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken daarna, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

 

Recensie zwangerschapscursus

Ik heb (nagenoeg) de hele zwangerschap gesport bij hart for her. Het fijne hieraan vond ik dat ik hier in alle 3 de trimesters verantwoord kon sporten op mijn eigen niveau en tempo. De training kon goed aangepast worden met vervangende oefeningen en door het tempo aan te passen. De medewerksters van hart for her hebben genoeg kennis in huis om je hierbij te helpen. Hierdoor was het mogelijk om tot ver in mijn 3e trimester te blijven werken aan het behoud van mijn conditie. Daarnaast is de sfeer er altijd goed. Dat maakt het ook leuk om er te gaan sporten! - Ingeborg -