Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Nijmegen

Fit

 

PLAN JE PROEFLES EN STEUN ONDERZOEK NAAR HET VROUWENHART

Heb jij ook zo'n zin om weer fit te worden? Dat kan! Samen kunnen we veilig sporten op 1,5 meter afstand, op hygiënische wijze en met voldoende ventilatie. 

Plan je proefles in de Fitweek

Vanaf zaterdag 11 september aanstaande starten wij met de Fitweek. Gedurende deze week bieden wij jou naast de proefles ook een conditietest aan. Wij steunen met deze actieweek het onderzoeksfonds ‘Hart voor Vrouwen’ van Hoogleraar en Cardioloog Angela Maas.

Hoe werkt het?

Je plant de proefles en tijdens de proefles betaal je €15,- voor de proefles en metingen, wij doneren €10,- aan onderzoek naar het vrouwenhart in het Radboudumc. De twee condititetesten van 10 minuten plannen we tijdens de proefles in (met een tussenpose van een aantal weken). 

Ben je ook benieuwd? Klik op 'jouw proefles' en vul het formulier in of kom naar onze inloopochtend op 11 september aanstaande, of bel Petra voor een afspraak op tel 06 26 43 61 10.

 

locatie en contact

Archipelstraat 27
6524 LL Nijmegen

  • mobiel 06 264 36 110
contactpersoon:
Petra van Soest

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

De prijs voor een proefles met conditietest bedraagt tijdens de Fitweek (donatie aan het goede doel) € 15,-

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Nijmegen

Wil je een nieuwe leefstijl of heb je klachten na corona?

 

Vitaal ouder worden, wie wil dat nu niet? Wij helpen je het bewegen en gezonder eten wél vol te houden. Of heb je last van restklachten na corona? hart for her Nijmegen werkt nauw samen met integraal leefstijlcoach Kim Schellekens van de Regie Academie. Speciaal voor jou hebben we speciale programma's om jou te helpen. Vraag nu vrijblijvend informatie aan en informeer naar een intake bij eigenaresse Petra van Soest via tel 06 26436110.

 

fit fun friendship

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 19.15 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Nijmegen

...is het altijd gezellig.

Steeds meer vrouwen kiezen voor de overzichtelijke oefeningen die aansluiten bij wat een ieder kan. In een prettige omgeving je lichaam de aandacht geven die het verdient, zodat je ook figuurlijk lekkerder in je vel zit. Dat kan bij de gezelligste sportclub voor vrouwen in Nijmegen.

Bij hart for her voelen vrouwen zich al snel sterker en in balans. Je conditie gaat vooruit, je spieren worden sterker en je zit beter in je vel. Met alleen vrouwen, geen spiegels en respect voor wie je bent. Er ontstaan al snel leuke contacten en er is betrokkenheid bij elkaar. Leden geven aan: “De begeleiding en aandacht maken het verschil”, “Zo’n fijne sfeer hier, ik hou het eindelijk eens vol” en “Komen wanneer het mij uitkomt en toch samen sporten met andere vrouwen vind ik heel prettig”. 

Zaterdag 11 september: inloopochtend

Bij hart for her zeggen wij altijd: "Ons moeilijkste apparaat is de drempel". Vind je een proefles nog wat spannend, maar wil je wel graag een kijkje bij hart for her nemen? Kom dan naar onze inloopochtend. Je bent tussen 10.00 - 12.00 uur welkom. Onze leden mgen natuurlijk ook gewoon even komen sporten!

Met sportieve groet, 

Petra van Soest

Petra van Soest hart for her

 

Waarom hart for her?

In hartje Nijmegen Oost, de Archipelstraat heeft eigenaresse Petra van Soest haar hart for her sportclub. Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel, omdat bewegen bij hart for her anders is. Wil je meer energie en fitter door het leven gaan? Op een leuke manier aan je gezondheid werken? En wil jij sporten in een groep met begeleiding? Dan is hart for her dé club voor jou!

Prijzen

Er zijn diverse abonnementen met persoonlijke begeleiding tussen € 37,50 - € 57,50 per maand. We vertellen je er graag meer over.

Proefles

Meld je voor een gratis en vrijblijvende proefles aan via het formulier of bel Petra op 06 26 43 61 10. 

Wat bieden we?

Wij bieden persoonlijke begeleiding, gezelligheid en een intervaltraining / fitness op de momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

  • een health check
  • persoonlijke begeleiding bij lifestyleverbetering 
  • gratis advies van onze sportfysiotherapeut
  • een overheerlijke massage van Edith (al vanaf € 20) 

Wij werken nauw samen met de volgende partners:

FysioProf

 

 

 

 

Fysiotherapeut Patty Joldersma van FysioProf (OBG)

  

Intergraal lifestylecoach Kim Schellekens van de Regie Academie

 

massage by edith

 

 

 

 

 

 

Massage by Edith (ook voor niet-leden)