Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header04.jpg

Over 'hart for her'

Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel ..... omdat bewegen bij hart for her anders is. Kom het ook proberen!
Of loop je gewoon een keertje bij ons binnen? Je bent van harte welkom voor meer informatie. 

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten ! 

Wat je beweegreden ook is, samen werken we eraan

Op deze website lees je alles over de unieke formule van hart for her: Fun, Friendship en Feelgood. Zo krijg je een aardige indruk hoe het er bij ons aan toe gaat. Maar als je precies wilt weten wat hart for her voor jou kan doen en hoe het voelt, kom dan gewoon een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

Voordelen hart for her

hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. 

Je doet de oefeningen individueel onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons trainen topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma's, tieners, vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren. 

Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

hart for her is leuk, het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. 

Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven. 

hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Je hoeft geen gewichten in te stellen; de toestellen zijn klaar voor gebruik.De hydraulische apparatuur zorgt voor een veilig aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. De trainsters helpen je ook met het vinden van jouw juiste tempo. Je duwt en trekt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Dit vermindert de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen helpt de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Heel anders dan je gewend bent in gewone sport of fitness clubs. 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Jong, oud, dik of dun, met make-up of zonder. Iedereen is welkom. Onze deur staat voor je open. Wat je beweegreden ook is, we werken er samen aan. Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her jouw ideale fitness formule. Steeds meer vrouwen ontdekken onze formule: Friendship, Feelgood en Fun. En er komen ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven.

hart for her regeltjes