Onze unieke
feel-good methode

Afvallen onder begeleiding

Fit in 30 minuten,
wanneer het jou uitkomt


Aan je conditie werken, die blessure de baas worden of gewoon je hoofd leegmaken? We stemmen de training af op wat jij fysiek kunt én op wat je graag wil bereiken. Jij bepaalt! Dankzij de hydraulische apparatuur train je altijd op je eigen niveau: veilig, zonder spierpijn of blessures. Onze trainsters staan in het circuit om jou te begeleiden.

Boek een proefles
    Pijnvrij bewegen

    Wetenschappelijk onderbouwd

    Investeren in een gezonde levensstijl

    Professionele begeleiding

    Women-only en kleinschalig

Aandacht voor méér dan bewegen alleen


Met hart for her motiveren we steeds meer vrouwen om de balans tussen lichaam én geest de aandacht te geven die het verdient. Onze coaches helpen jou daarom graag bij het maken van bewuste keuzes voor een gezonde leefstijl. Of het nou gaat over ontspanning of gezonde voeding, informatie over jouw hormoonhuishouding of tips voor een goede nachtrust; wij helpen je verder.

Aandacht voor méér dan bewegen alleen


Je fit voelen gaat niet alleen om spierkracht of conditie. Het is het totaalplaatje dat telt: lekker bewegen, goed eten en ook ‘tussen de oren’ in balans zijn. Onze coaches weten alles van voeding, het vrouwelijk lichaam, je hormoon-huishouding en mentale gezondheid. Zij helpen je graag bij het maken van bewustere keuzes. Op een manier die écht bij jou past, want alleen dan houd je het vol.

    Pijnvrij bewegen

    Wetenschappelijk onderbouwd

    Investeren in een gezonde leefstijl

    Professionele begeleiding

    Women-only en kleinschalig
Voel je thuis!

We zijn meer dan een sportclub! Onze leden omschrijven hart for her als een plek waar je écht jezelf kunt zijn. Waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en lekker kunt lachen als je daar zin in hebt. Je bent hier allesbehalve een nummer: we weten wie jij bent en wat je nodig hebt. En omdat ‘vrouwen onder elkaar’ zich doorgaans meer op hun gemak voelen, is ons programma women-only. Er wordt hier dan ook veel gedeeld, tijdens een drankje na het sporten. Maar: alleen als jij daar behoefte aan hebt. Liever een half uurtje knallen en weer weg? Doe je ding!

Vind jouw vestiging

Voel je thuis - hart for her

Je sterker voelen in
maar 5 stappen


Download het gratis stappenplan
en neem zelf de regie voor een
gezonde leefstijl


  Door te downloaden ga je akkoord met de
  Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.

  Benieuwd of
  hart for her bij jou past?


  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt.
  Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt
  en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt. Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  Aanmelden proefles
  © 2024 hart for her. All right reserved.