Investeren in een
gezonde leefstijl: een
sterke basis voor later

hart for her - fitness voor vrouwen

Kies voor jezelf!


hart for her is een trainingsprogramma speciaal voor vrouwen. Vrouwen voelen zich ‘onder elkaar’ nu eenmaal meer op hun gemak– en we vinden het belangrijk dat jij hier jezelf kunt zijn. We stemmen de training helemaal af op wat jij aankunt én graag wil bereiken: je kunt op elk niveau instappen en trainen op de intensiteit die bij jou past. Hierbij word je professioneel en persoonlijk begeleid door onze coaches. Bij hart for her vind je dan ook alle typen vrouwen, van alle leeftijden en alle niveaus.


Voorkom klachten - ga sporten

Voorkom klachten nog voordat ze ontstaan


Wist je dat de gemiddelde vrouw al vanaf haar 42e levensjaar met chronische gezondheidsklachten kampt? We mogen inmiddels dan ruim 2 keer zo oud worden als in 1880, ons lichaam lijkt hier niet op gebouwd. Gelukkig is er ook goed nieuws: het merendeel van deze klachten kun je voorkomen óf uitstellen, door op tijd te investeren in je gezondheid. Met ons feel-good trainingsprogramma geven we je hier de tools en aandacht voor. En hoewel je hier in de eerste plaats komt om lekker te sporten, hebben we oog voor méér dan alleen spierkracht of conditie. Lekker in je vel zitten zit hem tenslotte in de combinatie van voldoende bewegen, gezond eten en je ook mentaal goed voelen.

Hoe het werkt

Aandacht voor méér dan bewegen alleen


Je fit voelen gaat niet alleen om spierkracht of conditie. Het is het totaalplaatje dat telt: lekker bewegen, goed eten en ook ‘tussen de oren’ in balans zijn. Onze coaches weten alles van voeding, het vrouwelijk lichaam, je hormoon-huishouding en mentale gezondheid. Zij helpen je graag bij het maken van bewustere keuzes. Op een manier die écht bij jou past, want alleen dan houd je het vol.

    Pijnvrij bewegen

    Wetenschappelijk onderbouwd

    Investeren in een gezonde levensstijl

    Professionele begeleiding

    Woman-only en kleinschalig

Van sporten een
gewoonte maken


Bij hart for her investeer je in jouw gezondheid, voor nu én later. We helpen je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes die bij jou passen en je jezelf dus ook echt eigen kunt maken. Alleen dan blijf je gemotiveerd en lukt het je om van sporten en bewust eten een gewoonte te maken. Dat is waar we het voor doen!
Van sporten een gewoonte maken

Mensen achter de formule


We zijn blij met onze coaches, die van onze clubs een plek maken waar jij je thuis voelt:

We zijn blij met onze coaches, die van onze clubs een plek
maken waar jij je thuis voelt:

hart for her Didam - eigenaresse Esther Jansen
Esther Jansen
Didam
“Met mijn achtergrond als fysiotherapeute, is mijn missie vrouwen met plezier en pijnvrij te laten bewegen”.
hart for her Culemborg - eigenaresse Caro van Zutphen
Caro van Zuthpen
Culemborg
“In Culemborg is iedereen welkom die aan een beter versie van zichzelf wil werken”.

  hart for her
  werkt o.a. samen met


  Wens je als commerciële partij of als pers contact met hart for her Nederland, stuur je contactverzoek dan naar info@hartforher.nl.

  bedrijfsfitness nederland
  world health organization
  voedingscentrum

  Een eigen vestiging,
  iets voor jou?


  Ben jij een energieke, ondernemende vrouw die zichzelf helemaal herkent in onze visie op sport en voeding? Dan zijn we op zoek naar jou! hart for her zoekt zelfstandige onderneemsters die graag de uitdaging aangaan om een eigen vestiging te openen in hun gemeente. Op jouw club geef jij het goede voorbeeld: je hebt affiniteit met sport en voeding, bent fit en zit vól positieve energie. Dit straal je ook uit naar jouw leden: die lopen na het sporten altijd met een goed gevoel de deur uit. Herken jij jezelf in dit profiel? Of ken je iemand die goed bij ons past? We komen graag met je in contact!

  Laat je gegevens achter
  Een eigen hart for her vestiging

  Benieuwd of
  hart for her bij jou past?


  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt.
  Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt
  en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt. Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  Aanmelden proefles
  © 2024 hart for her. All right reserved.