Onze unieke
feel-good methode

afvallen onder begeleiding

Speciaal voor vrouwen


hart for her is een trainingsprogramma speciaal voor vrouwen. Vrouwen voelen zich ‘onder elkaar’ nu eenmaal meer op hun gemak– en we vinden het belangrijk dat jij hier jezelf kunt zijn. We stemmen de training helemaal af op wat jij aankunt én graag wil bereiken: je kunt op elk niveau instappen en trainen op de intensiteit die bij jou past. Hierbij word je professioneel en persoonlijk begeleid door onze coaches. Bij hart for her vind je dan ook alle typen vrouwen, van alle leeftijden en alle niveaus.

Boek een proefles

Aandacht voor méér dan bewegen alleen


Je fit voelen gaat niet alleen om spierkracht of conditie. Het is het totaalplaatje dat telt: lekker bewegen, goed eten en ook ‘tussen de oren’ in balans zijn. Onze coaches weten alles van voeding, het vrouwelijk lichaam, je hormoon-huishouding en mentale gezondheid. Zij helpen je graag bij het maken van bewustere keuzes. Op een manier die écht bij jou past, want alleen dan houd je het vol.

    Pijnvrij bewegen

    Wetenschappelijk onderbouwd

    Investeren in een gezonde levensstijl

    Professionele begeleiding

    Women-only en kleinschalig
hart for her past bij jou als:

Je van bewegen een gewoonte wil maken

Onze work-outs duren maar 30 minuten. En omdat je kunt starten wanneer het jou uitkomt, vind je altijd een moment om te komen sporten. Zonder afspraak, zonder wachttijden. Je traint volgens wat jij fysiek aankunt en op het tempo dat bij jou past. Op onze clubs hangt een fijne en gezellige sfeer, waardoor je jezelf de regelmaat van het sporten als vanzelf eigen maakt.
Je graag lekker in je vel zit
Bij hart for her werk je aan je conditie, spierkracht en souplesse. Onze coaches helpen je bij het maken van gezondere keuzes. Zo investeer je in je gezondheid, voor nu én later. En kun je klachten voorkomen, voordat ze ontstaan. Bewegen is goed voor je lijf, maar óók voor je hoofd: vrouwen lopen hier vól energie de deur weer uit en voelen zich zekerder.
Je niet op je gemak bent op een traditionele sportclub
Onze clubs zijn kleinschalig en women-only. Hier sport je op je eigen niveau, in een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Ook onze coaches zijn vrouwen. Zij hebben oprechte aandacht voor je en begrijpen wat je nodig hebt. Als je zin hebt blijf je na je work-out nog even ‘plakken’ voor een drankje. Want er wordt hier zeker niet alleen maar gesport!
vrouwen sportschoolvrouwen sportschool
vrouwen sportschool
vrouwen sportschool
vrouwen sportschool

vrouwen sportschoolvrouwen sportschool

Wat vrouwen
over ons zeggen


vrouwen sportschool
Bijna 20 jaar sport ik bij hart for her. Men waakt over de goede uitvoering van lenigheid, kracht en evenwicht. Ik voel me fit & vitaal.

Mary van Rooij
vrouwen sportschool
Onlangs belde ik af vanwege een ontstoken knie artrose. De oefeningen werden direct aangepast. Dat heeft me enorm geholpen! 

Irma van der Zwaal
vrouwen sportschool
Ik vind hart for her een hele fijne sportschool. Binnen korte tijd kan ik gezellig, fanatiek en onder goede begeleiding sporten. 

Marjolein Goos
vrouwen sportschool
Ik sport 2-3 x per week omdat dit goed is voor mijn lijf, zeker nu ik ouder word. Het fitte gevoel alsook de sociale contacten vind ik belangrijk. 

Marij van Caulil
  Hart voor vrouwen
  Hart voor vrouwen

  Jaarlijks sterven er meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Toch wordt wetenschappelijk onderzoek hiernaar voornamelijk op mannen gericht.

  hart for her zet zich in voor meer wetenschappelijk onderzoek naar het vrouwenhart. Speciaal gericht op de verbanden van hart- en vaatziekten met andere organen en externe factoren bij vrouwen. Met als doel vrouwen beter te kunnen helpen met behandelingen en medicijnen die bij een vrouwenlijf passen. Sport houdt een hart gezond, waar we als organisatie natuurlijk 100% achter staan en dagelijks mee bezig zijn.


  We begeleiden je graag in je revalidatietraject


  Het hart for her circuit is een unieke en wetenschappelijk bewezen trainingsmethode en ontstaan uit jarenlang onderzoek van fysiologen, fysiotherapeuten en revalidatieartsen. Bij hart for her maken we gebruik van hydraulische weerstand en trainen we alle grote spiergroepen veilig en in balans. Deze trainingsmethode is vergelijkbaar met de weerstand in het water en wordt ook ingezet als revalidatie. Het zorgt voor verminderde schokbelasting voor spieren, bindweefsels en gewrichten, wat resulteert in het verbeteren van fysieke prestaties, welke niet gezien worden bij traditionele kracht trainingsmethoden. We begeleiden je graag in je revalidatietraject waarbij we - eventueel in overleg met je fysiotherapeut - het juiste programma voor je samenstellen.

  sporten bij hart for her
  Extra aandacht voor bekkenbodem
  Extra aandacht voor bekkenbodemprobleem

  Veel vrouwen hebben bekkenbodemklachten t.g.v. zwangerschap/bevalling, het verkeerd sporten of bijv. zwaar lichamelijk werk. Sporten is belangrijk en bekkenbodem-problemen zijn een belangrijke reden waarom vrouwen stoppen of helemaal niet gaan sporten. Bij hart for her maken we bekkenbodemproblemen bespreekbaar en trainen we “bekkenbodem-bewust”. Door specifieke oefeningen kun je je zelfvertrouwen vergroten en krijg je weer controle over je eigen lichaam. We hebben lokaal samenwerkingen met bekkenbodem fysiotherapeuten, experts voor specialistische bekken(bodem) gerelateerde zorg.

  Benieuwd of
  hart for her bij jou past?


  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt.
  Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt
  en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt. Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  Aanmelden proefles
  © 2023 hart for her. All right reserved.