Onze unieke
feel-good methode

Sportschool voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen


hart for her is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De moderne vrouw heeft een volle agenda en wil daarbij ook nog goed voor zichzelf zorgen. In slechts een half uur werk jij samen met andere vrouwen aan een sterk en gezond lichaam, waarbij je persoonlijk en deskundig begeleid wordt door onze coaches. Het is daarbij belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn. En omdat “vrouwen onder elkaar” zich doorgaans meer op hun gemak voelen, is ons programma women-only. 

Boek een proefles

Aandacht voor méér dan bewegen alleen


Je fit voelen gaat niet alleen om spierkracht of conditie. Het is het totaalplaatje dat telt: lekker bewegen, goed eten en ook ‘tussen de oren’ in balans zijn. Onze coaches weten alles van voeding, het vrouwelijk lichaam, je hormoon-huishouding en mentale gezondheid. Zij helpen je graag bij het maken van bewustere keuzes. Op een manier die écht bij jou past, want alleen dan houd je het vol.

    Pijnvrij bewegen

    Wetenschappelijk onderbouwd

    Investeren in een gezonde levensstijl

    Professionele begeleiding

    Women-only en kleinschalig
hart for her past bij jou als:

Je van bewegen een gewoonte wil maken

Met een training van hart for her sta je na 30 minuten met een goed gevoel weer buiten en kun je de rest van je dag voortzetten. Je kunt starten met de training wanneer het jou uitkomt, zonder afspraak en zonder wachttijden. Zo kun je vaker korte trainingen inplannen en je workouts verdelen over de week. Door regelmatig te sporten houd je deze gezonde gewoonte langer vol. 
Je graag lekker in je vel zit
Bij hart for her werk je aan een sterk en vitaal lichaam door je spierkracht, conditie en flexibiliteit te vergroten. Onze coaches helpen je bij het maken van gezonde keuzes waardoor je investeert in je gezondheid voor nu én later. Zo voorkom je klachten, nog voordat ze ontstaan. Door meer beweging, voel je je mentaal vaak ook beter. Zo zit je niet alleen lekkerder in je vel, maar loop je ook vól energie de deur weer uit. 
Je niet op je gemak bent op een traditionele sportclub
hart for her is méér dan alleen een sportclub. Het is een plek waar je fysiek, mentaal én sociaal in balans bent. Een plek waar tijd is voor een gesprek met oprechte interesse en een drankje na je workout als je daar behoefte aan hebt. Onze coaches zijn ook vrouwen zoals jij en begrijpen wat je nodig hebt. Je bent hier alles behalve een nummer!
vrouwen sportschoolvrouwen sportschool
vrouwen sportschool
vrouwen sportschool
vrouwen sportschool

vrouwen sportschoolvrouwen sportschool

Wat vrouwen
over ons zeggen


vrouwen sportschool
Bijna 20 jaar sport ik bij hart for her. Men waakt over de goede uitvoering van lenigheid, kracht en evenwicht. Ik voel me fit & vitaal.

Mary van Rooij
vrouwen sportschool
Onlangs belde ik af vanwege een ontstoken knie artrose. De oefeningen werden direct aangepast. Dat heeft me enorm geholpen! 

Irma van der Zwaal
vrouwen sportschool
Ik vind hart for her een hele fijne sportschool. Binnen korte tijd kan ik gezellig, fanatiek en onder goede begeleiding sporten. 

Marjolein Goos
vrouwen sportschool
Ik sport 2-3 x per week omdat dit goed is voor mijn lijf, zeker nu ik ouder word. Het fitte gevoel alsook de sociale contacten vind ik belangrijk. 

Marij van Caulil
  Hart voor vrouwen
  Hart voor vrouwen

  Jaarlijks sterven er meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Toch wordt wetenschappelijk onderzoek hiernaar voornamelijk op mannen gericht.

  hart for her zet zich in voor meer wetenschappelijk onderzoek naar het vrouwenhart. Speciaal gericht op de verbanden van hart- en vaatziekten met andere organen en externe factoren bij vrouwen. Met als doel vrouwen beter te kunnen helpen met behandelingen en medicijnen die bij een vrouwenlijf passen. Sport houdt een hart gezond, waar we als organisatie natuurlijk 100% achter staan en dagelijks mee bezig zijn.


  Ook met een blessure ben je bij ons welkom

  Het hart for her circuit is een unieke en wetenschappelijk bewezen trainingsmethode en ontstaan uit jarenlang onderzoek van fysiologen, fysiotherapeuten en revalidatieartsen. Bij hart for her maken we gebruik van hydraulische weerstand en trainen we alle grote spiergroepen veilig en in balans. Deze trainingsmethode is vergelijkbaar met de weerstand in het water en wordt ook ingezet als revalidatie. Het zorgt voor verminderde schokbelasting voor spieren, bindweefsels en gewrichten, wat resulteert in het verbeteren van fysieke prestaties, welke niet gezien worden bij traditionele kracht trainingsmethoden. We begeleiden je graag in je revalidatietraject waarbij we - eventueel in overleg met je fysiotherapeut - het juiste programma voor je samenstellen.

  hart for her - we begeleiden je in je revalidatie
  Extra aandacht voor bekkenbodem
  Aandacht voor bekkenbodem problemen

  Veel vrouwen hebben bekkenbodemklachten naar aanleiding van een zwangerschap of bevalling, langdurige rugklachten of als gevolg van darm- of blaasproblemen. Sporten is belangrijk. Helaas zijn problemen met de bekkenbodemspieren een grote reden waarom vrouwen stoppen of niet eens beginnen met sporten. Bij hart for her maken we bekkenbodemproblemen bespreekbaar en geven we daar tijdens de training ook aandacht aan. Door oefeningen en advies kun je je zelfvertrouwen vergroten en de regie over je lichaam terugkrijgen. Onze coaches denken graag mee en staan in contact met lokale bekkenbodem fysiotherapeuten en specialisten. 

  Benieuwd of
  hart for her bij jou past?


  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt.
  Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt
  en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  We vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt. Boek vrijblijvend een proefles op een vestiging bij jou in de buurt en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

  Aanmelden proefles
  © 2024 hart for her. All right reserved.