Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header03.jpg

Mijn ervaring bij hart for her

 

Toen ik enkele maanden geleden een proefles ging halen bij hart for her had ik niet gedacht dat deze beslissing me zoveel goeds zou brengen. Vanaf het eerste moment voelde de ruimte als een warm bad, de begeleiding alsof ze me al jaren kende en precies wist wat ik aankon en mijn medesporters als familie.
Ik kwam daar na jarenlang ernstig ziek te zijn geweest en de berg die het dagelijks leven was, ging maar moeizaam gemakkelijker.
Toch besloot ik me in te schrijven en begon te sporten, zo vaak als mijn gezondheid dat toeliet.
De oefeningen waren stuk voor stuk goed uitgedacht en naar eigen kunnen aan te passen en om de zoveel tijd werd er gewisseld.
Afgelopen week ben ik bij de cardioloog en de hartfalenpoli geweest en allebei waren ze zeer tevreden, ik had de bloeddruk van een jonge meid, zag er stralend uit en mijn inspanningstolerantie was met sprongen vooruit gegaan.
Elke vrouw die haar conditie weer wil opvijzelen, of in stand houden, iedere vrouw die graag individueel wil sporten, tezamen met anderen, raad ik aan hier eens een proefles te nemen, hopelijk net zulk een goed besluit, als ik toen der tijd nam.

- Dankjewel Trudy, Ciska en Moniek -

 

Mijn resultaat na 10 weken; 5 kilo lichter en 27,5 cm in totaal kwijt (alle maten bij elkaar opgeteld).

Voordat ik begon met het voedingsprogramma voelde ik me futloos, was heel snel moe en daardoor niet vooruit te branden. Ik had geen heel slecht eetpatroon, at al 6 keer per dag, maar at de verkeerde dingen en vooral ‘s avonds bij de koffie nam ik vrijwel altijd iets te snoepen. Ik had me voorbereid op minder eten. Maar toen ik mijn eerste week-recepten mee kreeg viel ik steil achterover van verbazing; moest ik zoveel eten ?????

De eerste week was daarom best pittig. Ik kwam tot de ontdekking dat ik al die tijd gewoon te weinig had gegeten. Maar week twee ging al een stuk makkelijker. Ik had totaal geen honger, leerde nieuwe dingen eten en werd steeds creatiever in de keuken. De snoeperijtjes waar ik voorheen erg veel behoefte aan had, kon ik makkelijker laten staan. De weken daarna verliepen prima. Elke week werd ik lichter. Niet te snel want snel eraf is snel erbij!! Ook ben ik in centimeters flink afgenomen. Het wekelijkse bezoekje aan hart for her deed me goed. Naast mijn vaste sportmoment ook even wegen en de weekmenu’s doornemen voor de volgende week. De begeleiding was erg prettig. Omdat ik al sportte bij hart for her, kende ik Defica al. Ze wist me te motiveren en te stimuleren en was er altijd als ik vragen had. Als ik eens een lastige week gehad had, bespraken we dat en gaf ze me tips. Werkt perfect! DE combinatie goede voeding en beweging is mijn nieuwe manier van leven geworden en is gewoon het allerbeste! Ik zie nu in wat beweging en goed eten/drinken mij brengt. Ik voel me er heerlijk bijJ! 

- Dorien -


Sporten bij hart for her Vught?: grote toegankelijkheid, iedereen wordt in haar waarde gelaten, fijne training en begeleiding, verantwoord, veel variatie in de lessen en enthousiaste trainsters. Een aanrader voor elke vrouw! Super gezellig, goed voor de sociale contacten en heerlijke koffie na onze groepsles"

- Ciny - 

 

Ik (50) jaar en myn dochter (23) jaar besloten om naar de open dag van hart for her te gaan omdat wy iets aan onze gezondheid en conditie wilde gaan doen. We kwamen binnen en voelde ons gelyk thuis hier en hele goede professionele begeleiding heeft ons er toe gebracht dat we na een paar maanden sporten en belly belt hele goede resultaten hebben bereikt met centimeters en kilos verliezen dus reden genoeg om op deze manier door te gaan. Wy zyn zo trots op onszelf en de fyne professionele begeleiding. Dus een echte aanrader !!

- Mary en Samantha -

 

- Blog van Loes -

december 2013: Sinds kort sport ik bij hart for her op de Jorisstraat in Breda. Na vele sporten te hebben beoefend, vele sportscholen te hebben gesponsord en vele kilo's eraan gegeten te hebben, wilde ik ergens gaan sporten waar ik mij op mijn gemak voel. Na een afspraak gemaakt te hebben voor een proefles ben ik weer om. Sporten blijft iets wat ik nooit zal doen omdat ik het mega leuk vind maar wel is het bij mij zo dat als ik iets heb gevonden waar ik me prettig voel ik, ook daadwerkelijk ga. Nou dat is dus zeker gelukt. Ik ben begonnen met circuit training waarbij je in een half uur al je spieren traint en nu ben ik bezig met Better Belly (drie keer in de week) en ik vind het heerlijk ... . Zouden ze het er bij hart for her dan toch voor elkaar gaan krijgen dat zelfs IK sporten leuk ga vinden?

 februari 2014: Ik ben alweer een paar weken aan het sporten bij hart for her.

Wat ik prettig vind is dat ik ritme heb in het sporten. Ik ben nu dus ook gestart met de Better Belly en omdat dit op afspraak is ben ik een extra verplichting met mezelf aangegaan. Ik moet nu op vaste dagen gaan sporten.Vooral niet erg! Vooraf doe ik eerst een rondje circuittraining. Het leuke tijdens de circuittraining is dat er tussenstations zijn. In de zaal is altijd een instructrice aanwezig die doelgerichte oefeningen met me doet, aanwijzingen geeft of verteld waarom ik iets doe en wat voor invloed dat heeft op mijn lijf. Kortom, sporten is iets geworden wat in mijn systeem zit. Ik fiets nog even verder ... .

 

De Better Belly kan ik alleen maar aanraden! In het begin deed ik het vooral om mijn gewicht weer op peil te krijgen. Ben heel blij met de resultaten. (minus 10 cm in buikomvang) Ondertussen ben ik er wel achter dat het meer doet dan alleen je figuur verbeteren. Ik voel me rondom beter, fit en lekker in mijn vel! Daarom ben ik na de eerste twee sessies ook door blijven gaan. Niet alleen om de resultaten bij te houden maar vooral om lekker mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag werken.

- Anne -

Ik sport nu ander half jaar en ben erg tevreden. Ik heb rugklachten en loop hiervoor bij de fysiotherapeut. hart for her steunt en helpt me goed bij de oefeningen die ik voor mijn klachten krijg. Men kijkt of ik de oefeningen goed uit voer, dit tot tevredenheid van mijn fysiotherapeut die het team van hart for her daar ook een groot compliment voor geeft. Namens mijn fysiotherapeut en mijzelf een GROOT COMPLIMENT EN EEN PLUIM. Wat houdt iedereen nog tegen om bij hart for her te komen sporten? hart for her laat iedereen in haar waarde, bovendien doen ze erg hun best om er voor iedereen een gezellig sport uur van te maken. Zo ga je met een fijn gevoel naar huis.

- Annij -


"Ik heb iets op het hart en dat wil ik graag met je delen. Wie gunt zichzelf niet van ganser harte een fit en gezond lichaam toe dat in balans is? Ik gun het mezelf en ik voel me hartstikke goed. Psst… zal ik je mijn hartsgeheim toevertrouwen? Ik sport bij hart for her, want daar kan je sporten naar hartenlust onder de begeleiding van een hartverwarmend en professioneel team. Hart voor de zaak is… hart for her! Jij hebt toch ook hart voor jezelf? Zet die stap en ga naar hart for her, want daar hebben ze hart voor mensen. Draag jezelf dus een warm hart toe en ik zeg je met mijn hand op mijn hart dat je daar geen spijt van krijgt. Echt, jouw hart zal je dankbaar zijn!"

- Loes -

 

"Hart For Her is mijn redding geweest. Ook als COPD-patiënt met longemfyseem is deze formule ideaal. Het is efficiënt, gezellig en als je wilt ook een sociaal gebeuren. Aanvankelijk ben ik hijgend en puffend buiten de groepslessen om begonnen maar toch al snel heb ik me hierbij aan kunnen sluiten. Het is voor iedereen bijzonder goed. De moeite waard om het te proberen!"

- Dixie -