Logo wit op transparante ondergrond

Maak je droom werkelijkheid! Begin je eigen club!

Heb je er weleens van gedroomd om je eigen winkeltje te hebben, je eigen zaak? Tja, wie niet. Maar wie durft uiteindelijk? Bij hartforher heb je nu de mogelijkheid!

Meer informatie aanvragen

begin je eigen sportclub voor vrouwen

 

Begin vandaag nog aan je toekomst!

We nodigen je uit voor een metamorfose van jouw carrièrre!

Voor je zelf beginnen, het kan! Het kan echt! Een goedlopende zaak, je eigen club, je eigen winkel. Met hart for her, want hart for her Nederland helpt je, zodat je er niet alleen voor staat. Dat doen we met het geven van inspiratie en het bedenken van oplossingen wanneer jij dat nodig hebt.

We leveren een goedlopend concept met alles wat je daarbij nodig hebt, we regelen zoiets simpels als een computer of de opleiding, maar ook de ingewikkelde zaken zoals een pand vinden, huuronderhandelingen en de belastingzaken, alles om een goedlopende vestiging samen met jou te realiseren.

Meld jezelf aan, of vraag naar meer info

Nederland een miljoen vrouwen sterker!

Wij weten het al lang: vrouwen geven het goede voorbeeld, aan hun omgeving, maar ook aan hun gezin. In jouw eigen hart for her club geef jij het goede voorbeeld, met beweging, met fit zijn en met plezier zodat jouw leden dit ook weer aan hun omgeving kunnen doorgeven. En zo wordt Nederland een miljoen vrouwen sterker. En Nederland wordt ook een miljoen vrouwen sterker omdat er steeds meer ondernemende vrouwen zullen zijn. Ook jij kan het. En wij weten hoe. We kunnen ook jou helpen met het realiseren van een goedlopende ’30 minutes Women only Workout’ sportclub.

Het is makkelijker dan je wellicht denkt, zeker niet ingewikkeld en met passie voor beweging, voor coaching en voor het begeleiden van mensen gaat het jou ook lukken. Net zoals het ons en al 38 andere eigenaressen gelukt is, samen met hart for her. Voor ons is de droom van een eigen zaak hebben al uitgekomen en hebben wij daarvan spijt? Jazeker hebben wij spijt! Wij hebben spijt dat we het niet veel eerder hebben gedaan! Het hebben van zo’n eigen club geeft veel voldoening, veel dankbaarheid van leden, veel meer vrije tijd dan vroeger, minder stress en wij zijn er financieel ook allemaal op vooruit gegaan.

Durf jij je droom uit te laten komen?

Financieel

En financieel, denk je misschien dat het voor jou te kostbaar is om met een eigen zaak te beginnen? Want daarvoor moet je toch altijd eerst investeren… Dat klopt, maar ook daarvoor hebben wij een oplossing die zeer vrouwvriendelijk is. Dus, ….geen enkele reden om je niet op zijn minst te laten informeren. Email ons voor een afspraak en we kijken of we jou ook kunnen helpen, zodat Nederland snel een miljoen vrouwen sterker is.

Meld je zelf aan, of vraag naar meer info

Bekijk het enthousiasme van andere onderneemsters!

Bekijk hier de video van Janiek Kroon, onderneemster in Westervoort

Een artikel in de Libelle van Caro van Zutphen, onderneemster in Culemborg

Quotes van Defica Oomen, onderneemster in Breda

"Doen wat je ECHT leuk vindt! Daar gaat het toch om?"

"De ondersteunende kracht die daarnaast wordt geboden is heel bijzonder!"

Lees hier het hele verslag van Defica

Quotes van Margreet Diepeveen van Tuil, onderneemster in Leusden

"Juist door deze ervaring heb ik geleerd dat je keuzes mag maken in je leven en sprongen in het diepe mag nemen!"

"Het is natuurlijk een hele grote stap en voor mij in een compleet andere richting dan ik eerder had gedaan."

Lees hier het hele verslag van Margriet

Laat je ook inspireren door deze video. 

Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Voor meer informatie bel 06-53699085.