Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Eerbeek

Welkom, het team van hart for her Eerbeek staat voor jou klaar! 

Lekker in de je vel, dáár gaat het om bij hart for her. Bewegen in een prettige en veilige omgeving, samen met andere vrouwen met hetzelfde doel:  "Gewoon jezelf zijn !"

 

locatie en contact

Stuijvenburchstraat 101
6961 CV Eerbeek

 • telefoon 0313-76 9093
 • mobiel 06-10082865
contactpersoon:
Mariëlle Walter

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Eerbeek

afvallen met PowerSlim bij hart for her

We kunnen je ook helpen om een gezonde levensstijl te gaan krijgen en af te vallen. Dit kan door:

 • PowerSlim.PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. Afvallen met PowerSlim betekent, afvallen onder persoonlijke begeleiding met deskundig advies, lekkere producten, een gezond voedingspatroon en makkelijk vol te houden. Ook is het programma van PowerSlim wetenschappelijk onderbouwd. 
 • SLANK&FIT. Bij SLANK&FIT werken we met weekmenu's, boodschappenlijsten en een ondersteunende app. Dit kun je doen voor 6 of 12 weken, of langer indien je dat wilt.

Kijk ook eens op https://hfheerbeek.nl/afvallen

 

Neem contact op, ook als je alleen wilt afvallen!

 

marielle@hartforher.nl 

0313-769093

www.hfheerbeek.nl

   

PowerSlim Logo 2

openingstijden

maandag
van 8:00 - 12:00 en van 17:00 - 20:00 uur
dinsdag
van 8:00 - 12:00 uur
woensdag
van 8:00 - 12:00 en van 17:00 - 20:00 uur
donderdag
van 8:00 - 12:00 en van 17:00 - 20:00 uur
vrijdag
van 8:00 - 12:00 uur
zaterdag
van 08:00 - 11:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Eerbeek

Eerst uitproberen!

Eerst uitproberen!

Weet je nog niet heel zeker of de manier van trainen bij hart for her bij jou past en of je het wel leuk vindt? Dat snappen wij natuurlijk, neem de tijd. We hebben speciaal voor jou een kennismakingspakket samengesteld. Kom 5 weken onbeperkt proberen voor éénmalig 52,50euro, dit is inclusief intake. Je hebt naderhand geen verplichtingen. Wat houdt je nog tegen? Doen!

www.hfheerbeek.nl

 

bij hart for her Eerbeek

 

 • ABONNEMENTEN vanaf 32,50 euro per maand
 •  BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND sporten met belastingvoordeel, omdat hart for her Eerbeek is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan sporten. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl 
 • REGELMATIG INFORMATIEAVONDEN. Houd hiervoor onze facebookpagina van hart for her Eerbeek in de gaten of kijk op deze pagina bij de evenementen.
 • YIN-YOGA elke dinsdag van 19.30-20.30. Knipkaart voor 9 lessen €80.
 • VISOLIE VAN EQOLOGY te koop, een zeer zuivere visolie met een hoge waarde EPA en DHA, om je Omega3 aan te vullen, voor een goede gezondheid en balans! www.eqology.nl
 • SCHOONHEIDSSALON, met schoonheidsspecialiste Susanne Stegeman. Vele behandelingen mogelijk, waaronder ook acnébehandeling en massages. Ben je lid van hart for her Eerbeek, dan krijg je 10% korting op de behandelingen!
 • BETTER BELLY Wilt je een kledingmaat minder in slechts 4 weken ? Je traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij je beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijg je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door. Wat mag je verwachten? Verlies van 1 tot 2 kledingmaten. Resultaat binnen 4 weken. Een huid die mooi en strakker is. Cellulitis kan verminderen. Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit. De prijs bedraagt € 39,50 voor leden en € 77,50 voor niet-leden. (12 lessen) Bel voor meer informatie naar hart for her Eerbeek 0313-76 9093 of kijk op www.betterbelly.nl