Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Almere

Het team van hart for her Almere staat voor jou klaar!
Graag met ons kennismaken? Meld je via onderstaand formulier aan voor een vrijblijvende proefles en we bellen snel om een afspraak te plannen. Tijdens deze eerste les gaan we:
  • Je sportmotivatie en doelen doornemen
  • Het concept uitleggen en welk effect het heeft op je lichaam
  • Je adviseren in het behalen van je doelen
  • En uiteraard: de workout ervaren!
De eerste begeleinde les is ideaal om te ervaren of deze manier van sporten bij je past. De kosten van de eerste begeleidende proefles/ wenles bedraagt Euro 12,50 en kan via pin voldaan worden.

Abonnementen zijn er al vanaf Euro 34.- per maand. Voor alle tarieven bel ons op 036 737 0140/ 06 53839451 of kom even langs. Let op: abonnementen worden geincasseerd via automatische incasso. Het is niet mogelijk met contant geld te betalen.

locatie en contact

Freyjaplantsoen 1
1363 WB Almere

  • telefoon 036-7370 140 (tijdens openingstijden)
  • mobiel 06-5383 9451, anneliessteinmeier@hartforher.nl (s.v.p. geen acquisitie. Commerciële partijen kunnen contact opnemen met info@hartforher.nl).
contactpersoon:
Annelies Steinmeier

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles . Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles , of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Almere

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Wij geven iedereen graag praktische tips of kort advies bij het maken van de juiste keuze als het om voeding & een gezonde leefstijl gaat. Ook kijken we regelmatig naar jouw lichaamssamenstelling waarbij het vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en vitaliteit van het lichaam worden bepaald.

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 8:30 - 12:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Almere

Eerst kennismaken?

Eerst kennismaken?

Weet je nog niet zeker of de manier van trainen bij hart for her bij je past, of je het wel leuk vind? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles om eerst kennis te maken met het trainingscircuit van hart for her. De kosten bedragen Euro 12,50 incl. intakegesprek, uitleg van het circuit en de proefles zelf. Wat houd je nog tegen? Doen!

bij hart for her Almere

- trainen we bekkenproof

We trainen alle spiergroepen waaronder ook de bekkenbodemspier. Bij alle vormen van lichamelijke activiteit wordt er een beroep gedaan op de bekkenbodem. Het trainen van bekkenbodemspier is voor iedereen belangrijk ongeacht leeftijd en wel of niet problemen. Voor meer informatie over de bekkenbodem kun je terecht op www.bekkenbodem-eerst.nl.

- bieden we Better Belly aan

Wil je ook werken aan een strakkere buik in korte tijd? Reserveer dan onze crosstrainer of fiets en gedurende 4 weken en verlies centimeters van je buikomvang door middel van een tailleband met infraroodstraling.

De prijs bedraagt Euro 39,50 voor leden en Euro 75,00 voor niet-leden. Voor meer informatie bel ons op 06 53839451.

- kan je ook tijdens en na je zwangerschap veilig trainen

hart for her Almere biedt een op maat gemaakt programma voor zwangere vrouwen waarbij we steeds rekening houden met de veranderingen van je lichaam. Je kunt de training op je eigen tempo en eigen niveau doen.

Een goede combinatie van kracht- en cardiotraining zoals de circuittraining van hart for her is voordelig voor zowel moeder als kind. Sport en bewegen zorgen voor minder ongemakken tijdens de zwangerschap waaronder rugklachten en bekkenbodemklachten Ook heeft sporten een gunstig effect op je gewichtstoename en voor het kind vermindert de kans op overgewicht.

- kan je voordelig sporten via je werkgever. We zijn aangesloten bij:

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan: een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen.